Geen gezeik met je website

Natuurlijk heb je een website nodig. Misschien niet zo'n hele grote, maar wel een waar een beetje over nagedacht is, dat het er goed uit ziet én goed werkt.

In de website-laten-maken-wereld zijn er veel verschillende opties. Je kan er een zelf maken met software zoals Wix, je kan een website laten maken met een goedkope template als basis zoals op Wordpress. Uit onze ervaringen (en wellicht heb je anderen gesproken), blijkt dat met deze opties er regelmatig iets mankeert.

De maker stopt ermee, de abonnementskosten lopen hard op, de template heeft steeds updates nodig of de plugin werkt niet meer, de teksten gaan scheef of de programmeur reageert langzaam. Dat soort dingen. Dat wil je niet. Nu niet en in de toekomst niet.

Wat dan wel?

Wij bieden een ouderwets concept, we maken een namelijk een echte maatwerk website voor je. Dit betekent dat alles kan, geen restricties in de ontwerpen en niet in de code. We zijn ervaren ontwerpers en programmeurs en hebben 20 jaar ervaring met het maken van websites en huisstijlen. We begeleiden je bij het bedenken, we maken het ontwerp en we bouwen alles op een eigen beheersysteem. Dit betekent dat we alle controle houden, geen updates nodig hebben, geen plugins gebruiken.

Is dat wel handig?

Jazeker is dat handig. Wij zijn verantwoordelijk voor de vormgeving en we maken de website zo dat jij zelf de content kan aanpassen en bijvoorbeeld nieuwsberichten of openingstijden / informatiepagina's kan bijhouden. We garanderen hiermee dat we websites maken die je zeker minimaal 5 jaar zonder problemen kan gebruiken. Geen gezeik met je website.

De kosten voor een kleine website